Η παθολογική ζήλια ενός 26χρονου είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος που τον οδήγησε στη δολοφονία ενός 29χρονου στο Κορωπί τον περασμένο Μάιο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος Αλβανός πίστευε ότι το θύμα είχε συνάψει σχέση με την 23χρονη πρώην κοπέλα του και με τη βοήθειά της δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook, με σκοπό να κλείσει ραντεβού μαζί του σε κάποια ερημική τοποθεσία.

Πράγματι, η 23χρονη κατάφερε να πείσει το θύμα να συναντηθούν στο 40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, όπου όταν έφτασε με το αυτοκίνητό του ο δράστης τον πυροβόλησε πολλές φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η σύλληψη του 26χρονου έγινε προχτές και θύμισε σκηνή βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία. Ο δράστης εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου, αλλά όταν είδε τους αστυνομικούς έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει κολυμπώντας. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν μέσα στο νερό και κατάφεραν να τον πιάσουν.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς