Αλλαγή πλάνων, όχι πάντως βασικών, προέκυψε για τον Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Αγγλίας. Η αλλαγή αφορά τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα στα «τρία λιοντάρια» με τον Ρομπ Γκριν να παίρνει τη θέση του Ντέιβιντ Στόκντεϊλ ενόψει του φιλικού με την Ελβετία στις 4 Ιουνίου στο «Γουέμπλεϊ».

Οι Μπεν Φόστερ και Ρομπ Γκριν τόνισαν ότι δεν θα συμμετάσχουν σε εθνικές υποχρεώσεις και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναγκάστηκε να καλέσει τους Ντέιβιντ Στόκντεϊλ και Σκοτ Κάρσον.

Ο πορτιέρο της Φούλαμ όμως παντρεύεται στις 3 Ιουνίου, μία μέρα πριν το ματς και έτσι ο Καπέλο αναγκάστηκε να τον αλλάξει ώστε να έχει συγκεντρωμένο τον αντικαταστάτη του στο ματς, αλλά και να παραμείνει συγκεντρωμένος και ο γαμπρός στο γάμο.

Το τηλεφώνημα στον Γκριν έγινε άμεσα με τον γκολκίπερ της Γουέστ Χαμ να δέχεται εν τέλει την κλήση αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να καθίσει στον πάγκο.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O Kάρικ επικρατέστερος για υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!