Δεν νιώθει τύψεις το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, για την κυριαρχία του Σεμπάστιαν Φέτελ στην έναρξη της φετινής σεζόν, τονίζοντας πως απλά κάνει τη δουλειά του.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει δει την καρό σημαία τέσσερις φορές στα πέντε γκραν πρι, δυσκολεύοντας το έργο των υπόλοιπων πιλότων στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
«Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι η δουλειά μου και όχι να κάνω το πρωτάθλημα συναρπαστικό. Υποψιάζομαι πως δεν θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση. Όλα τα γκραν πρι ήταν φανταστικά. Ακόμη και αν έχουμε κερδίσει σε τέσσερις αγώνες ο Σεμπ έχει μια φαινομενική απόδοση», ανέφερε το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων», που στον περσινό αγώνα είδε τους πιλότους του να κάνουν το ένα –δύο στο Μονακό.
«Το θέαμα θα αλλάζει από πίστα σε πίστα. Στον Καναδά πιστεύουμε πως η Mercedes θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικές», πρόσθεσε.
Σταυρούλα Σάββα