Για τρίτη συνεχόμενη μέρα και παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε μέχρι πριν από λίγη ώρα οι «αγανακτισμένοι» Αθηναίοι έχουν αρχίσει ήδη να συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, πιστοί στο διαδικτυακό ραντεβού τους για διαμαρτυρία ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Εφοδιασμένοι με ομπρέλες και κατσαρόλες οι «αγανακτισμένοι» έχουν πάρει ήδη τη θέση τους μπροστά από το κτίριο της Βουλής.

Η κίνηση στο κέντρο διεξάγεται με δυσκολία καθώς κλούβα των ΜΑΤ έχει κλείσει το ρεύμα ανόδου στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας ενώ επί της λεωφόρου Αμαλίας τα οχήματα κινούνται από τη λεωφορειολωρίδα.

Πηγή:Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι προβλέπει η συμφωνία Τραμπ - Δανίας - Γροιλανδίας για αμερικανική στρατιωτική παρουσία και επενδύσεις

Return Hubs: Η Ελλάδα και άλλες 4 χώρες της ΕΕ οργανώνουν τις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες

Λάθος της AI παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας στη Μέση Ανατολή - «Είχαν απογειωθεί αεροσκάφη»

«Πέταξε» η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας: Πάνω από 60 εκατ. επιβάτες στο 8μηνο

«Αθηνάς χωρίς Αυτοκίνητο»: Ποιοι δρόμοι κλείνουν το Σαββατοκύριακο

Al Jazeera: «Το Ισραήλ σκοτώνει τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να τερματίσουν τους πολέμους του»

Θάνατος Μαζωνάκη: Για 2ο βράδυ στη φυλακή οι 2 γιατροί - Φύλλο και φτερό τα οικονομικά του ζευγαριού

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Ο Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνία με τη Δανία για τη Γροιλανδία

Λάθος της AI παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας στη Μέση Ανατολή - «Είχαν απογειωθεί αεροσκάφη»