Την παραμονή του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για έναν ακόμη χρόνο προανήγγειλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, ενώ χαρακτήρισε απόλυτα δίκαια την επιτυχία της ομάδας του.

Αποστολή στο Λονδίνο, Χρήστος Σωτηρακόπουλος

«Πρέπει να βρω το κίνητρο μέσα μου. Δεν είναι εύκολη η δουλειά του προπονητή. Θα συνεχίσω για έναν ακόμη χρόνο και μετά βλέπουμε. Όταν το πάθος παύει να υπάρχει, πρέπει να πηγαίνεις σπίτι σου. Πάντως θαυμάζω την αγγλική κουλτούρα που αφήνει έναν προπονητή να δουλεύει στην ίδια ομάδα για 25 χρόνια», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός, ενώ για την κατάκτηση του τίτλου είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλος ο κόσμος είδε πως κατακτήσαμε πανάξια το Champions League. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να κατακτήσεις αυτόν τον τίτλο. Και οφείλουμε να συγχαρούμε τη Μαν. Γιουνάιτεντ για το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε. Eίναι τιμή μας να λέει ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον πως η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δυνατή ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ».

«Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική εμφάνιση απόψε. Το μυστικό ήταν ότι φέτος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς. Προηγηθήκαμε, ισοφαριστήκαμε πολύ γρήγορα και πήραμε ξανά προβάδισμα, αλλά ξέραμε καλά πως ακόμη και στο 3-1 μία ομάδα με τη φανέλα, την ιστορία και το βεληνεκές της Μαν. Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να αντεπιτεθεί. Στο τέλος καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και να πάρουμε μία δίκαιη νίκη», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφεση για την απόφαση της UEFA να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Πρεστιάνι ετοιμάζει η Μπενφίκα

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού προς τους φιλάθλους του για το ματς με τη Λεβερκούζεν στην «BayArena»

Χιούλμαντ: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν θα σκεφτούμε το πρώτο ματς - Εξαιρετικός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Θέτει σε διαθεσιμότητα τον Πρεστιάνι η UEFA ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πάτησε Γερμανία ο Ολυμπιακός - Αποθεωτική υποδοχή για παίκτες και Μεντιλίμπαρ

Τσανάκας: «Θα διεκδικήσει τις πιθανότητες τους ο Ολυμπιακός με Λεβερκούζεν - Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ»

Πάνοπλος στο Λεβερκούζεν για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός - Ακολουθεί την αποστολή ο Γιαζίτσι

Ο Όλιβερ σφυρίζει στο Λεβερκούζεν-Ολυμπιακός

Απολογήθηκε στην UEFA ο Πρεστιάνι - Είπε πως έκανε ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους!

Σε δημοπρασία η φανέλα που φορούσε ο Πρεστιάνι από το... επεισοδιακό ματς με τη Ρεάλ