Οι διακοπές αρχίζουν για την Μπαρτσελόνα. Μετά το ξέφρενο πάρτι για την κατάκτηση του Champions League, αλλά και του πρωταθλήματος, την Κυριακή, οι «μπλαουγκράνα» συγκεντρώθηκαν για τελευταία φορά στο «Καμπ Νου». Αυτή τη φορά όχι για να προπονηθούν, αλλά για να φωτογραφηθούν με τα τρία τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανανέωσε το ραντεβού του με τους παίκτες του για τις 18 Ιουλίου, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές λόγω διεθνών υποχρεώσεων θα πρέπει να περιμένουν κάποιες ημέρες μέχρι να αναχωρήσουν για διακοπές.

«Πρωτάθλημα, Champions League και Σούπερ Καπ στην Ισπανία. Τι χρονιά κι αυτή!», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ στη σελίδα του στο «Twitter» δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία με τις τρεις κούπες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube