Χρειάστηκαν δύο μέρες για να ηρεμήσει ο… έξαλλος Λιούις Χάμιλτον, να δει τα πράγματα ξεκάθαρα και να πάρει πίσω τα όσα είπε μετά το γκραν πρι του Μονακό.

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren τα είχε βάλει με όλα και όλους, κατηγόρησε τους αγωνοδίκες για αμεροληψία, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους Μάσα και Μαλδονάτο.

Ωστόσο, ο Χάμιλτον μέσω μηνύματος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter), τα γύρισε, ζητώντας συγγνώμη…

«Γεια σας παιδιά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνισή μου την προηγούμενη εβδομάδα και για τα σχόλια μου μετά, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν. Επίσης, θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά μηνύματά σας, σέβομαι και τις δύο απόψεις. Όσον αφορά τους Μάσα και Μαλδονάτο τους ζητώ συγγνώμη αν τους πρόσβαλα και οι δύο είναι φανταστικοί πιλότοι, τους οποίους σέβομαι», έγραψε ο Χάμιλτον, ο οποίος έκλεισε το μήνυμα του, ευχόμενος ευτυχία και αγάπη.

«Σας εύχομαι αγάπη και ευτυχία, ο Θεός να σας έχει καλά, τα λέμε στο Μόντρεαλ»

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!