Από τα γραφεία της ΕΟΚ πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι δύο ισχυροί άνδρες των «ερυθρόλευκων» συνοδευόμενοι και από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία στους δύο πρώτους τελικούς, ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» απείχαν φέτος από όλες τις κληρώσεις διαιτητών στην ΚΕΔ, αφού οι προτάσεις που είχαν καταθέσει στην αρχή της σεζόν για ριζική αναδιάρθρωση της επιτροπής διαιτησίας δεν είχαν εισακουστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη συζήτηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ (με τον οποίο έχουν-πάντως-πολύ καλές σχέσεις) αποχώρησαν από τα γραφεία της ομοσπονδίας και δεν έδωσαν το «παρών» στην κλήρωση για τους διαιτητές που ακολούθησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

Η ΑΕΚ «χτίζει» πάνω στον Μπάρτλεϊ και ετοιμάζει νέα συμφωνία!

Μπαρτζώκας για μεταγραφή Φουρνιέ: «Μπήκα με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και μου είπαν ότι τον κλείσαμε»

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»