Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έδωσε, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, o δικηγόρος του Ερόλ Μπουλούτ, Γιάννης Μαρακάκης!

Ο κ. Μαρακάκης τόνισε, μεταξύ άλλων: «Τίθεται ζήτημα για το αν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ακόμη κι αν του οφείλεται 1 ευρώ, τίθεται σοβαρό ζήτημα… Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει παραπλανηθεί»!

Ο κ. Μαρακάκης είπε αναλυτικά: «Τίθεται ζήτημα για το αν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ζητάμε να ελεγχθεί αυτό. Εγώ δεν θέλω να υποκαταστήσω το τμήμα της ΕΠΟ, την Επιτροπή Αδειοδότησης, αλλά ακόμη κι αν οφείλεται στον παίκτη 1 ευρώ, τίθεται σοβαρό ζήτημα! Ακόμη κι αν αρνηθεί ένας ποδοσφαιριστής να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα, αν προκύπτουν από τα παραστατικά οφειλές, υπάρχει πρόβλημα. Στην περίπτωση του Μπουλούτ, εγώ ήθελα να είμαι 100% σίγουρος. Και είμαι! Του οφείλονται χρήματα και από τα δύο συμβόλαια που υπέγραψε! Κι ως εκ τούτου, η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει παραπλανηθεί»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»