Τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθεί η Γιουβέντους στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τόνισε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο αμυντικός των «μπιανκονέρι» αναφέρθηκε στο πλάνο του συλλόγου για την επόμενη σεζόν, ενώ εξέφρασε και την ανυπομονησία του να γνωρίσει από κοντά τον Αντόνιο Κόντε.

«Για να βελτιωθούμε χρειαζόμαστε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Έχουμε αλλάξει ήδη πολλά πράγματα, αν και νομίζω ότι το να διαταράσσεις τον κορμό της ομάδας δεν είναι σωστό» τόνισε ο Ιταλός αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, πριν συμπληρώσει:

«Το να έχεις μια συμπαγή βάση πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις τη νέα χρονιά είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ωστόσο, άλλη μία χρονιά προσαρμογής δεν θα χρειαστεί. Το νέο στάδιο και τα φιλόδοξα σχέδια της διοίκησης θα βοηθήσουν άμεσα όσους προστεθούν στην ομάδα».

Αναφερόμενος στο νέο προπονητή των Τορινέζων, Αντόνιο Κόντε, υποστήριξε: «Δεν ήμουν τόσο τυχερός να παίξω μαζί του, αλλά είχα προσέξει την ικανότητά του να πασάρει και τον ενθουσιασμό του να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του, οπότε ανυπομονώ να τον γνωρίσω».


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube