Το ηφαίστειο Ποποκατεπέτλ που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της πόλης του Μεξικού, εξερράγη σήμερα το απόγευμα, εκτινάσσοντας νέφη τέφρας που έφτασαν σε ύψος τριών χιλιομέτρων.

Οι αρχές Πολιτικής Προστασίας του Μεξικού ανέφεραν ότι η τέφρα δεν είναι επικίνδυνη για τον πληθυσμό αλλά οι πολίτες ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 12 χιλιόμετρα μακριά από το ηφαίστειο.

Το ύψους 5.400 μέτρων Ποποκατεπέτλ άρχισε να εκτινάσσει τέφρα αφού νωρίτερα είχε αρχίσει να σείεται για αρκετά λεπτά, και όπως φαίνεται εάν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί ενδέχεται η τέφρα να φτάσει μέχρι τις πόλεις Αμεκαμένα ή Πουέμπλα.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου