Την ολοκλήρωση της απόκτησης του Τζόρνταν Χέντερσον από τη Σάντερλαντ μέχρι την Τρίτη θέλει να πετύχει η Λίβερπουλ, πριν αναχωρήσει την Τετάρτη ο παίκτης με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας U-21 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Δανία.
Ο 20χρονος μέσος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Κένι Νταλγκλίς με τους «κόκκινους» να έχουν καταθέσει βελτιωμένη πρόταση 15 εκ λιρών στις «μαυρόγατες» μετά την απόρριψη της πρώτης προσφοράς των 12 εκ λιρών. Ωστόσο η Σάντερλαντ δεν έχει δώσει ακόμη τη συγκατάθεσή της ζητώντας 18 εκ λίρες.
Με τις μέρες να πιέζουν τη διοίκηση της Λίβερπουλ πριν αναχωρήσουν οι παίκτες του Στιούαρτ Πιρς και μαζί με αυτούς και ο Χέντερσον, πιέζει και αυτή με τη σειρά της τη Σάντερλαντ να ρίξει τις απαιτήσεις της, με τη χρυσή τομή να υπολογίζεται να βρεθεί κάπου στη μέση (16-17 εκ λίρες).
Άκης Βαΐου