Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Γουλβς είναι ο μέσος της Τότεναμ, Τζέιμι Ο’Χάρα με τις δύο ομάδες να έχουν συμφωνήσει έναντι 5 εκ λιρών.

Ο 25χρονος Άγγλος μέσος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα «σπιρούνια» από το 2005 που βρίσκεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και αγωνίζεται σχεδόν κάθε χρόνο δανεικός σε άλλο σύλλογο. Ο τέταρτος διαδοχικός δανεισμός του όμως φαίνεται ότι θα τον στιγματίσει αφού από τις 30 Ιανουαρίου που πήγε στη Γουλβς ο παίκτης έχει αναγεννηθεί.

Με τρία γκολ σε 13 εμφανίσεις και καλή απόδοση, βοήθησε τους «λύκους» να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ και έπεισε τον Μικ ΜακΚάρθι να εντείνει τις προσπάθειες για την αγορά του. Προσπάθειες που φαίνεται να έχουν αίσια έκβαση.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!