Είχε φτάσει ένα βήμα πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ αλλά η… εγκυμοσύνη της γυναίκας του, του χάλασε την μεταγραφή την τελευταία στιγμή. Μιλάμε, για τον Γιον Φιόλουσον, τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό που είχε φέρει στην Ελλάδα ο Άρναρ Γκρέταρσον για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον δικέφαλο στο στήθος αλλά τελικά αποφάσισε πως δεν του πήγαινε το… χρωματάκι και τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκέρμιναλ.

Ο βελγικός σύλλογος πρόλαβε κι έκανε δικό του τον 19χρονο αμυντικό, ο οποίος τόνισε πως βλέπει αυτή την μετακίνηση μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνον να κάνει το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Βλέπω το βέλγικο ποδόσφαιρο ως την ευκαιρία να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Από όσους συμπατριώτες μου που αγωνίστηκαν εδώ έχω ακούσει τα καλύτερα. Αυτή είναι πρώτη μου μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία άσχετα από τις προπονήσεις που έχω κάνει με την Αϊντχόβεν και τη Μπάγερν Μονάχου. Είμαι αρκετά νέος και θέλω να κάνω όλα τα βήματα για μια σωστή καριέρα», δήλωσε ο Φιόλουσον μετά την επίσημη παρουσίαση του από την Γκέρμιναλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.