Ακόμη ένα επεισοδιακό γκραν πρι αναμένεται στον Καναδά (11-12/6), σύμφωνα με την Pirelli. Μπορεί το σιρκουί του Μόντρεαλ να μην έχει τις ιδιαιτερότητες του Μόντε Κάρλο, ωστόσο οι άνθρωποι της Pirelli περιμένουν πως η φθορά των ελαστικών θα είναι μεγαλύτερη, βάζοντας... δύσκολα στις ομάδες.

«Ο αγώνας στο Μονακό ήταν φανταστικός, με τρεις πιλότους να τρέχουν για τη νίκη και να βρίσκονται πολύ κοντά, ακόμη και να οι τρεις είχαν διαφορετικές στρατηγικές», ανέφερε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Πολ Έμπερι, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Είναι απίθανο να ακολουθηθεί στρατηγική ενός πιτ στοπ, λόγω των χαρακτηριστικών του Καναδά, αλλά ελπίζουμε πως θα υπάρχουν δυνατότητες προσπέρασης, δίνοντας στις ομάδες νέες ευκαιρίες για νέες στρατηγικές», πρόσθεσε.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013