Οριστική είναι η συμφωνία της Λίβερπουλ με τη Σάντερλαντ για την απόκτηση του Τζόρνταν Χέντερσον, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα. Οι 2 ομάδες «τα βρήκαν» στα 20εκατ. λίρες με τον Νταβίντ Ν’ Γκογκ να παραχωρείται ως αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το νερό άρχισε να μπαίνει στο αυλάκι από το απόγευμα της Τρίτης και μετά, με τις διοικήσεις των 2 ομάδων να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από την πλευρά της η Λίβερπουλ ήθελε να εξασφαλίσει το «ναι» τόσο της Σάντερλαντ, όσο και του παίκτη, πριν την Τετάρτη, όταν και αναχωρεί η εθνική Αγγλίας U21 για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στην αποστολή των «λιονταριών» θα βρίσκεται και ο Χέντερσον.

Όπως αναφέρουν όλα τα αγγλικά Μέσα, η συμφωνία μεταξύ των 2 ομάδων ήρθε αργά το βράδυ, με το συνολικό κόστος να φτάνει στα 20 εκατ. λίρες, αφού εκτός από τα χρήματα που θα δώσει η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, θα παραχωρηθεί και ο Νταβίντ Ν’ Γκογκ, ως αντάλλαγμα.

Η επιθυμία του Τζόρνταν Χέντερσον να ενταχθεί στους «κόκκινους» είναι δεδομένη και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά ζητήματα να διευθετηθούν. Τόσο ο 20χρονος άσος της Σάντερλαντ, όσο και ο Νταβίντ Ν’ Γκογκ θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν στις νέες τους ομάδες.

Πηγή: www.england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!