Με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική αξία του Φιλ Τζόουνς μίλησε ο Χάρι Ρέντναπ. Ο παίκτης φέρεται να δέχτηκε προτάσεις από όλες τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και να επέλεξε εν τέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τεχνικός της Τότεναμ χαρακτήρισε έτσι τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τυχερό που θα τον έχει στο ρόστερ.

Ο αμυντικός της Μπλάκμπερν και στέλεχος της Εθνικής Αγγλίας U-21 αποτέλεσε ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο ξεκίνημα του μεταγραφικού παζαριού στην Αγγλία και δέχτηκε επίσημες προτάσεις από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ (αυτές σίγουρα, ίσως και άλλες). Ο λόγος είναι ευδιάκριτος από τις δηλώσεις του Ρέντναπ:

«Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε. Για να είμαι ειλικρινής καταθέσαμε και πρόταση και εμείς και άλλες κορυφαίες ομάδες. Όλοι τον ήθελαν τον μικρό. Έχει τις δυνατότητες όχι απλά να καθιερωθεί στην εθνική Αγγλίας, αλλά και να εξελιχθεί στον αρχηγό της. Είναι μία σπουδαία μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Όσο για το αν οι 16 εκ λίρες της ρήτρας του ήταν πολλές, ο Άγγλος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Όλες οι ομάδες του έκαναν προσφορά και δεν πτοήθηκαν από το ύψος της ρήτρας. Απλά εκείνος επέλεξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είναι φοβερή προσθήκη για τη Γιουνάιτεντ. Είναι πολύ καλός. Ολοκληρωμένος. Έχει τα πάντα. Είναι γρήγορος, δυνατός, και καλό παιδί. Έκανε την τύχη του ο Άλεξ».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!