Την προηγούμενη βδομάδα, όπως αποκάλυψε η SportDay, επέστρεψε δυναμικά -ως λύση- για να συμπληρωθεί το δίδυμο των γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, αλλά από χθες, φαίνεται, πλέον, πως γίνεται (οριστικά) φαβορί!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος… ξαναπροβάρει τα ερυθρόλευκα!

Ο ίδιος -το έχει δηλώσει επανειλημμένα- θέλει να τα… ξαναφορέσει, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει καλή άποψη, οπότε, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του «Ελέ» στο λιμάνι! <

Σίγουρο, πάντως, δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα, μέχρι να επιβεβαιωθεί στην πράξη…

Να «πέσουν, δηλαδή, οι υπογραφές.

Οι άλλες, εγχώριες λύσεις είναι αυτές των Γιακούποβιτς, Μάχο, αλλά ο Ελευθερόπουλος έχει και το ατού -μεταξύ άλλων…- ότι μπαίνει στη λίστα των γηγενών για την UEFA.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την περίπτωση του -Νο1 γκολκίπερ- Φράνκο Κοστάντσο, το θέμα δεν τελείωσε χθες και δεν ήταν ένα επικοινωνιακό… τρικ, να ανακοινωθεί, δηλαδή, σήμερα μετά τη σύσκεψη κορυφής Μαρινάκη-Βαλβέρδε, όπως αρχικά πίστεψαν κάποιοι, επειδή εντός της ημέρας θα ληφθούν αποφάσεις για τα μεταγραφικά.

Η περίπτωση του Αργεντινού πορτιέρο ήταν ξεχωριστή, διότι είχε, ήδη, πάρει την έγκριση όλων και χθες δεν τελείωσε, επειδή (απλά) δεν επετεύχθη συμφωνία.

Το «αγκάθι» -στην περίπτωσή του- έχει να κάνει με τα χρήματα πέραν του συμβολαίου του. Ένα μπόνους υπογραφής, που δίνεται σε κάποιες περιπτώσεις για ελεύθερους παίκτες (επειδή δεν πληρώνεται η ομάδα) και στην ουσία έχει σχέση και με την προμήθεια του Αργεντινού ατζέντη του, Χόρχε Σιτερσπίλερ.

Λεπτομέρειες, ωστόσο, δεν… βγήκαν προς τα έξω.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως το επίμαχο ποσό είναι 500.000 ευρώ, άλλες το ανέβαζαν στις 700.000 ευρώ και κάποιες ακόμα και στο 1 εκατ. ευρώ! Αν και είναι «τραβηγμένο» ένα τέτοιο ποσό.

Η ουσία, όμως, είναι ότι υπάρχει σημαντική διαφορά. Και είναι πάνω από 200.000. Γι' αυτόν το λόγο, προφανώς, στον Ολυμπιακό δεν ρίσκαραν με εκτιμήσεις και πήγαν στο τυπικό 50%-50%.

Σήμερα το θέμα θα τελειώσει. Θετικά ή αρνητικά…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες, με το βλέμμα στο μέλλον για τον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός–Βόλος: Ραντεβού στη Λεωφόρο με φόντο τα σερί και τους… συνήθεις σκόρερ

Άρης–Ολυμπιακός: Παράδοση, ισορροπία και «σφιχτά» σκορ στο ντέρμπι

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»