Δεν μπορεί να τους ευχαριστήσει όλους ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Από τη μία είχε τη… μουρμούρα των ομάδων για την απόφαση να διεξαχθεί, αρχικά, το γκραν πρι του Μπαχρέιν, ενώ τώρα έχει να αντιμετωπίσει τις καυστικές δηλώσεις των υπεύθυνων της πίστας, που όπως όλα δείχνουν δεν θα φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές της Φόρμουλα 1.

Ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Φόρμουλα 1, προωθούσε την πραγματοποίηση του γκραν πρι στο Μπαχρείν, βρίσκοντας σύμφωνους τη FIA και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Ωστόσο, οι ομάδες βρήκαν το… παραθυράκι που εμποδίζει τη διεξαγωγή του γκραν πρι με αποτέλεσμα ο Έκλεστοουν να κατηγορείται ως υποκριτής.

«Είναι ένα πλήγμα η μη διεξαγωγή του αγώνα. Είναι μια απόφαση που δίνει την αίσθηση της υποκρισίας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να σκεφτούν να το ακυρώσουν», ανέφερε ο υπεύθυνος του εμπορικού επιμελητηρίου του Μπαχρείν.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!