Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και τυπικά ο Τζόρνταν Χέντερσον. Ο 20χρονος μέσος αποκτήθηκε από τη Σάντερλαντ έναντι 20 εκατ. λιρών και υπέγραψε πολυετές (δεν έγινε γνωστή η ακριβής διάρκειά του) συμβόλαιο με τους «κόκκινους». Πρόκειται για την τρίτη ηχηρή μεταγραφή της ομάδας από τότε που ανέλαβε ο Κένι Νταλγκλίς μετά τις προσθήκες των Άντι Κάρολ και Λουίς Σουάρες το χειμώνα από Νιούκαστλ και Άγιαξ αντίστοιχα.

Ο Χέντερσον, που είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αγγλίας, είχε φέτος 37 συμμετοχές και 3 γκολ στην Premiership. Η Λίβερπουλ φέρεται να «κυνηγά» πλέον τον 25χρονο μέσο της Μπλάκπουλ Τσάρλι Άνταμ και τον 18χρονο επιθετικό της Ίπσουιτς, Κόνορ Γουίκαμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!