Ανανεωμένος, ήρεμος και σαφώς μετανιωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λιούις Χάμιλτον ενόψει του γκραν πρι στην πίστα του Καναδά. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren φάνηκε πως συνειδητοποίησε τα λάθη του στον αγώνα του Μονακό, ζητώντας συγγνώμη από τους Μάσα και Μαλδονάτο για τα σκληρά του λόγια.

«Την περασμένη εβδομάδα είχα χρόνο να κάτσω μα σκεφτώ την συμπεριφορά μου και διαπίστωσα πως ήταν μια κακή μέρα στη δουλειά. Έγραψα μια επιστολή στη FIA για να απολογηθώ και μίλησα με τους Μαλδονάτο και Μάσα. Ένιωθα πως ήταν αναγκαίο να το κάνω αυτό. Έτσι είναι οι αγώνες, όλοι ξέρουμε πως είναι να βρίσκεσαι σε πίεση και πως είναι να ασκείς στον εαυτό σου πίεση για να πετύχεις. Όλοι έχουμε καλές και κακές ημέρες και το Μονακό για μένα ήταν μια από τις χειρότερες», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον που φαίνεται να… έβαλε μυαλό.

«Αυτά έχει η ζωή και από αυτές τις καταστάσεις μαθαίνει. Μετά το γκραν πρι γύρισα σπίτι, προπονήθηκα και τώρα νιώθω ανανεωμένος και ανυπομονώ για πιο θετικά σαββατοκύριακα», συμπλήρωσε ο Βρετανός πιλότος της McLaren.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!