Ο συνδυασμός χαμηλό κόστος και το απαράμιλλο ταλέντο του Μάριο Ρουί, φέρνουν τον νεαρό μπακ πολύ κοντά στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν μάθει τα καλύτερα για τον διεθνή Πορτογάλο της Μπενφίκα και τον προορίζουν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- για μπακ-απ του Μίσελ στ’ αριστερά. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ναι μεν δεν έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι «κίτρινοι» -μεταξύ άλλων και από τον συμπατριώτη του, Ντανίλο- πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό και εξελίξιμο παίκτη. Την περασμένη περίοδο είχε 25 συμμετοχές (1 γκολ) με τη φανέλα της Φάτιμα στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας.

* Από ομάδα που αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS) είναι μία από τις προτάσεις που έχει ο Τόνι Κάλβο για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως ενημέρωσε χθες τη διοίκηση του Άρη ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

** Φιλικές αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο στις 15 Ιουλίου και την Κέρκυρα στις 19 Ιουλίου, θα δώσει ο Άρης στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεκίνησε η ελεύθερη αγορά εισιτηρίων στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ

Μελομακάρονα... δαγκωτό: Οι ξένοι παίκτες της Κηφισιάς δοκίμασαν & βαθμολόγησαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

TAGS: Άρης