Δεν ησυχάζει ποτέ!

Έτρεχε στα ρεπό του, τρέχει και στις διακοπές του!

Ο λόγος για τον Μάρκο Πάντελιτς, που εντοπίστηκε -από την ιστοσελίδα ''kurir''- σε δάσος στη Σερβία να… χύνει ιδρώτα με τα ρούχα προπόνησης του Ολυμπιακού!

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως… διψάει -εκτός από μπάλα- να είναι πανέτοιμος στην προετοιμασία.

Μάλιστα, στην ''kurir'' φιλοξενούνται και δηλώσεις του 32χρονου: «Δουλεύω κάθε μέρα δύο, δυόμισι ώρες» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς είναι να τρέχει μέσα στο δάσος, ανάμεσα σε παιδιά που του ζητούν αυτόγραφα: «…είναι όλο και πιο ενδιαφέρον από τον συνηθισμένο τρόπο άθλησης», τόνισε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάντως, εκεί συνάντησε και οπαδούς της Παρτιζάν, με τους οποίους αντάλλαξε… κάποιες κουβέντες, ενώ -όπως τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα- φέρεται να είπε στους συμπατριώτες του ότι μένει στον Ολυμπιακό!

«Δεν παίρνει άλλον γκολκίπερ. Έχει Μέγιερι»

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα -εγχώρια- ρεπορτάζ, μετά την απόκτηση του Φράνκο Κοστάνσο, βάζει… πλώρη και για δεύτερο γκολκίπερ, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να είναι το μεγάλο φαβορί.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ουγγρικά δημοσιεύματα: «ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει άλλον γκολκίπερ»!

Συγκεκριμένα, η ''Νemzeti'' αναφέρει πως δεύτερος -πίσω από τον Κοστάνσο- τερματοφύλακας την επόμενη σεζόν θα είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι, τον οποίο ο Βαλβέρδε πιστεύει…

Βέβαια, όπως είπαμε, οι πληροφορίες λένε ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν -και θα αποκτήσουν- άλλον ένα πορτιέρο, ο οποίος θα είναι, πιθανότατα, Έλληνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανός: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου»

Όλα τα βραβεία που δόθηκαν στην κλήρωση της Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Μεγάλο στοίχημα η διαιτησία και οι νεαροί Έλληνες - ΕΠΟ και Λίγκα συνεχίζουν με αγαστή συνεργασία»

Λυσάνδρου: «Η Λίγκα έχει προνοήσει ορθώς να δίνει κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες για τις ομάδες που παίζουν προκριματικά»

Μάτος: «Σύντομα θα έχουμε μεταγραφικά νέα, έχουμε κάνει καλό δίδυμο με τον Βιεϊρίνια, δεν έπαψα να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ»

Μήνυμα Βρούτση: Μείωση βίας, αύξηση εισιτηρίων, περισσότερη στήριξη στη Λίγκα

Γκαγκάτσης: «Να επιβάλλουμε τους νεαρούς Έλληνες και στη Super League»

Ηττήθηκε από την Ομόνοια με ανατροπή, αλλά άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός στο πρώτο του φιλικό

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει επίσημη προσέγγιση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για Πινέδα»

Οι πρώτες δηλώσεις Αλαφούζου με φόντο το ΣΠΟΡ FM TV: «Να έχουμε ένα ίσο και δίκαιο πρωτάθλημα»!