Νέα επίθεση στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου.

Ο Σεπ Μπλάτερ επανεξελέγη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όντας ο μόνος υποψήφιος μετά την απόσυρση του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ.

«Προσωπικά, έχω δει το πώς διοικείται το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από αυτά που είδα», είπε στο αγγλικό κοινοβούλιο για να συμπληρώσει:

«Η φήμη της FIFA βρίσκεται πλέον στο πιο χαμηλό επίπεδο της ιστορίας της και προφανώς οι εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο ήταν κάτι σαν φάρσα. Πρέπει να γίνει πιο διαφανής και πιο υπεύθυνη. Πρέπει να αποδείξει ότι είναι πραγματικά ικανή να κάνει τη δουλειά που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Η τελική αλλαγή πρέπει να έρθει από μέσα από το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι η FA θα θέλει να παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, βοηθώντας να βγει αυτό στην επιφάνεια».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!