Με τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, ανοίγει την Τρίτη 14/6 ο φάκελος των υπέρογκων στοιχηματισμών και των ακόμη μεγαλύτερων κερδών από Έλληνες παράγοντες, σε στοιχηματικές εταιρίες της Μαλαισίας. Η υπόθεση συνδέεται με τις αναμετρήσεις Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 και ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2 του 2008.

Οι πρώτοι μάρτυρες που θα περάσουν την Τρίτη το κατώφλι της Εισαγγελίας, είναι ο παλιός παράγοντας της διαιτησίας, Σωτήρης Βοργιάς, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και οι δημοσιογράφοι, Κυριάκος Θωμαϊδης, Μπάμπης Κατσούλης και Φέρρυ Μπατζόγλου.

Η υπόθεση ήταν γνωστή, ωστόσο το ύψος του στοιχηματισμού, τα συνολικά κέρδη (περίπου 23,5 εκατ. ευρώ) και η περιγραφή του ποιοι ήταν αυτοί που στοιχημάτισαν (γιος παράγοντα του Παναθηναϊκού κτλ) ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Δίκη» του Blue Sky.

Άρης Ασβεστάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος