Απάντηση από τον Παναθηναϊκό στην πρόταση που του έχει κάνει για να αποκτήσει τον Χοσέ Ερνέστο Σόσα περιμένει η Νάπολι, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το “tuttomercatoweb.com”, οι Ναπολιτάνοι προσφέρουν 12 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Αρτούρο Βιντάλ, αλλά ο περιορισμός που υπάρχει στη Serie A αναφορικά με έναν μη ευρωπαίο παίκτη, τους καθυστερεί και υπάρχει ο φόβος εμπλοκής της Μπάγερν Μονάχου για τον Χιλιανό χαφ.

Η μετακίνηση του Σόσα στους «πράσινους» υπολογίζεται περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης ταιριάζει στο... όριο ηλικίας που έχει θέσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Εστουδιάντες και Μπάγερν Μονάχου, ενώ πέρσι είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ με τους «παρτενοπέι».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα κρίσιμα ματς που θα κρίνουν πολλά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τελευταίο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο με… συγκεκριμένα δεδομένα!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυρος θρίαμβος ή ασπρόμαυρη αντίδραση;

Αναστασίου: «Ήμασταν χαλαροί και δεν είχαμε συγκέντρωση μετά το 1-0»