Το υπόμνημα μέσω του οποίου ζητά να μειωθεί από τις τέσσερις στις δύο αγωνιστικές η ποινή που του επιβλήθηκε, κατέθεσε την Τρίτη στο ΑΣΕΑΔ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο, το πότε θα υπάρξει απόφαση δεν το γνωρίζει κανείς αφού η τελευταία δικάσιμος έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι «πράσινοι», όπως αναμενόταν, μέσω του νομικού τους εκπροσώπου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, έκαναν την προσφυγή για την μείωση της ποινής που τους επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, το πότε θα υπάρξει απόφαση είναι… άγνωστο καθώς η τελευταία δικάσιμος έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη και το πιο πιθανό είναι να μην προλάβει να εκδικαστεί η υπόθεση μέχρι να επαναρχίσει η λειτουργία του οργάνου, τον Αύγουστο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»

Buzzer-beater τρίποντο του Μπάρτλεϊ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός πίσω από το κέντρο!

Συναγερμός με Μπράουν στην ΑΕΚ: Πρόβλημα στον αχίλλειο - Ενοχλήσεις και με Φλιώνη

Ζέρβας: «Περιμένει κανονικά τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Δεν καίγεται να τον πουλήσει»

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»