Ο 37χρονος Τζιμ Ματζίλτον ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Ίπσουιτς από τον απελθόντα Τζον Ρόιλ και έτσι γίνεται ο νεαρότερος σε ηλικία προπονητής στην Τσάμπιονσιπ. Βοηθός του θα είναι ο γυμναστής της πρώτης ομάδας, Μπράιαν Κλαγκ.

Ο πρόεδρος, Ντέιβιντ Σίπσανκς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω την πρόσληψη του Τζιμ Ματζίλτον ως το νέο προπονητή της ομάδας, με τον Μπράιαν Κλαγκ στο πλευρό του. Πιστεύουμε πως η συνεργασία των δύο θα αποδειχθεί προσοδοφόρα. Ο Τζιμ ξεκαθάρισε την στρατηγική του και το πλάνα του, τα οποία τυγχάνουν της καθολικής υποστήριξης του διοικητικού συμβουλίου».

Ο Ματζίλτον αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στην Ίπσουιτς, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Όξφορντ, της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και της Σαουθάμπτον. Παράλληλα μετρούσε 52 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»

Τελειώνει του Σεμένιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκρέι... τιμωρός για την Κρίσταλ Πάλας και ιδανικό αντίο της Τότεναμ στο 2025!