Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Την παραίτησή του ανακοίνωσε την Πέμπτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς και πρώην υπουργός, Γιώργος Φλωρίδης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στη λίστα του ανασχηματισμού.

Ο κ. Φλωρίδης προσήλθε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί στο Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο προεδρείο της Βουλής όπου και κατέθεσε την επιστολή παραίτησής του.

Στο κείμενο της επιστολής του αναφέρει ότι «δυστυχώς οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων στάθηκαν για μία ακόμα φορά κατώτερες των εθνικών περιστάσεων» και εκτιμά ότι «το εθνικό χρέος ηττήθηκε από το κομματικό συμφέρον».

Ο κ. Φλωρίδης μεταξύ άλλων παρατηρεί ότι επικράτησαν στενοκομματικές πιέσεις, υποστηρίζει ότι «δεν υπήρχε χειρότερος τρόπος να πιστοποιηθεί το τέλος ενός φθαρμένου πολιτικού συστήματος» και καταλήγει: «Με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών, υποβάλλω την παραίτησή μου».

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου – Στις ανακριτικές αρχές 16χρονος και 20χρονη

Μπλακ άουτ σε περιοχές της Αθήνας: Προβλήματα σε Κυψέλη, Εξάρχεια, Κολωνάκι και Γκύζη

Έμπολα: Ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά πλέον τους 1.000, σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Σωκράτης Φάμελλος

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κράνα Μυλοποτάμου στα Ζωνιανά Ρεθύμνου

Πειραιάς: Συναγερμός για πιθανή διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων – Εκκενώνονται προληπτικά πολυκατοικίες

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Πού θα φθάσει 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες

Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες κρυμμένους σε πορτμπαγκάζ - Τρεις συλλήψεις

Η Άγκυρα εξέδωσε NAVTEX για την κατασκευή αγωγού με τα κατεχόμενα - Βγάζει για έρευνες το Oruc Reis