Η Τζένοα απέκτησε πάλι τα δικαιώματα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Μίλαν, αλλά ο νεαρός αμυντικός δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί. Ο μάνατζέρ του, Νίκος Κλειτσίδης, μιλώντας στην «Bild» άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Γερμανία όπου η Βέρντερ Βρέμης επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Τζένοα είναι αυτή που έχει τα δικαιώματά του. Εμείς είμαστε ανοικτοί σε προσφορές, όπως και η Τζένοα. Η ομάδα του αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του. Αν θα πωληθεί ή θα δοθεί δανεικός θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες και μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα αποφασίσουμε», τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς στόπερ, που φέρεται να διεκδικείται ακόμη από τη Λιόν και τη Λάτσιο.

Όσο για το ενδεχόμενο να παίξει στην Bundesliga, είπε: «Θα πήγαινε ευχαρίστως στη Γερμανία. Του αρέσει πολύ το πρωτάθλημα αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η έξτρα δυνατότητα που δίνει ο Κάιρινεν στον Νίκολιτς - Να… κλειδώσει τον Ριμπάλτα στα Σπάτα η ΑΕΚ»

ΟΦΗ: Το απόγευμα στο ΒΑΚ η «πρώτη» της νέας σεζόν

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός κινείται ήδη για τον Άμραμπατ και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ζότα»

Αθανασίου: «Η φιλοσοφία που θέλει να χτίσει ο Παναθηναϊκός μέσα από τον Κοτσόλη»

ΠΑΟΚ: Στο Λονδίνο για επέμβαση ο Τσάλοφ - Αγωνία για Σαρρή

Καλαμάτα: Ανακοίνωσε 4 νέες μεταγραφές και αναχώρησε για προετοιμασία!

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το πρώτο φιλικό με τη Ράκοφ

Κοτσόλης: «Χωρίς συσπείρωση δεν γίνεται να πετύχουμε - Να δούμε 5 παιδιά των ακαδημιών στον Παναθηναϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Επτά οι μίνιμουμ μεταγραφικές ανάγκες του ΠΑΟΚ - Οι εξελίξεις με Γιαννούλη, Σανταμαρία και Χατζηδιάκο»

Τσανάκας: «Οι επόμενες θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός μετά τον Ζότα Σίλβα»