Την απόκτηση του Θανάση Κανούλα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Άρης. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με την Αναγέννηση Επανομής, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο δεύτερο όμιλο της Football League 2.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη τόνισε: «Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω προετοιμασία με τον Άρη και ευελπιστώ όλα να πάνε καλά και να δικαιώσω απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Κανούλα από την Αναγέννηση Επανομής. Ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει γεννηθεί στις 19-02-1992, έχει ύψος 1.90 και είναι 75 κιλά. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων και την περσινή σεζόν με την φανέλα της Αν. Επανομής κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Football League 2, έχοντας 19 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο Θανάσης Κανούλας θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 22».

O Θανάσης Κανούλας μίλησε στο www.arisfc.gr σημειώνοντας:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ξέρω ότι πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ αφού πλέον είμαι μέλος μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Άρης.

Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω προετοιμασία με τον Άρη και ευελπιστώ όλα να πάνε καλά και να δικαιώσω απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους της Επανομής, όσο και του Άρη που με βοήθησαν να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου κι να βρεθώ σε ένα σύλλογο όπως ο Άρης. Πλέον έχω μπροστά μου πολύ δουλειά και εκεί θα επικεντρωθώ».


«Το πρώτο... μπροστά στη Θύρα 3»

«Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη. Είναι μια ομάδα με λαό που την ακολουθεί παντού και δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είναι τιμή μου που θα φορέσω αυτή τη φανέλα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των ανθρώπων που με επέλεξαν. Υπόσχομαι ότι το πρώτο μου τέρμα με τον Άρη, θα το πανηγυρίσω μπροστά στα κάγκελα της Θύρας 3», είπε αργότερα στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Σαλάχ-Εντίν δεν θέλει Ολυμπιακό, περιμένει άλλες προτάσεις», γράφουν οι Ολλανδοί!

To απόλυτο standing ovation: Ο Κάνγκουα αποχαιρέτησε τους φίλους της Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόνγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

TAGS: Άρης