Το φιλικό… παράπονό του για το «όχι» του Νούνο Γκόμες, στη δική του πρόταση να έρθει στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είχε επιχειρήσει να φέρει τον Πορτογάλο επιθετικό στον «Δικέφαλο» τον Γενάρη του 2010 όταν εργαζόταν ακόμη στους Θεσσαλονικείς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, με αφορμή την αποχώρηση του Γκόμες από την Μπενφίκα, κλήθηκε από μέσο της πατρίδας του να κάνει ένα σχόλιο για τον 34χρονο άσο.

«Το μόνο παράπονο που έχω από αυτόν είναι ότι δεν ήρθε μαζί μου στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, όπου είμαι σίγουρος ότι θα είχε βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι ακόμα μπορεί να δώσει αρκετά στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μετά τα 34 έχουν πολλές δυσκολίες, αλλά ο Νούνο Γκόμες μπορεί να παίξει ακόμα. Δεν δουλεύω μαζί του πλέον, αλλά είμαι σίγουρος για την φυσική του κατάσταση», ανέφερε ο Σάντος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον βασικό τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά με Ατρόμητο και Αστέρα, πρέπει να προσέξει σήμερα για να μην καεί»

Αθανασίου: «Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις Νίστρουπ για 11άδα»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει σημαδέψει το παιχνίδι με τον Άρη για να τσεκάρει τη νοοτροπία των παικτών του»

Ροντινέι: «Φεύγω… κουρασμένο να κερδίζω κάθε χρόνο τίτλους»

Συγκινητικός Ρέτσος για Μουζακίτη: «Μία τεράστια ευκαιρία που πραγματικά αξίζεις»

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.