Αισιόδοξοι είναι στη Sauber πως ο Σέρχιο Πέρες θα είναι σε θέση να τρέξει στο γκραν πρι της Βαλένθια (26/6), έχοντας αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο Μονακό.

Ωστόσο, το αφεντικό της ομάδας Πίτερ Ζάομπερ, έχει την εναλλακτική λύση στο… τσεπάκι, αφού θα μπορεί να απευθυνθεί στον Πέδρο ντε λα Ρόσα. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας έσπευσε να δικαιολογήσει την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό και όχι τον τρίτο οδηγό της ομάδας, Εστεμπαν Γκουτιέρες στο γκραν πρι του Κανάδα.

«Κατανοώ τις απορίες, αλλά αν το σκεφτείτε θα το καταλάβετε. Είμαστε υπεύθυνοι για αυτόν και επίσης έχουμε συμβόλαιο. Είναι πολύ σημαντικό η μετάβαση να γίνει με ήπιο τρόπο. Θα ήταν λάθος να τον βάλουμε στο μονοθέσιο στον Καναδά. Είναι αναγκή να επικεντρωθεί στο GP2, κάτι που δεν είναι εύκολο, αλλά βοηθάει την εξέλιξη», ανέφερε ο Ζάομπερ.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε ο Αυστραλός θρύλος της Formula 1, Αλαν Τζόουνς

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!