Κάθε άλλο παρά καλές ήταν οι σχέσεις που είχε Σίντνεϊ Γκοβού με τους προπονητές του και αυτό, το παραδέχεται στην αυτοβιογραφία του.

Ο 31χρονος μέσος άφησε αιχμές για τους Ζεράρ Ουγιέ, Κλοντ Πιελ και Αλέν Περέν, ενώ ο μόνος τεχνικός που φαίνεται να συμπαθούσε ήταν ο Πολ Λε Γκουέν.

«Κάποια όρια ξεπεράστηκαν. Γνώριζε πως ήθελα να αγωνιστώ στην Αγγλία κάποια μέρα, ωστόσο, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Γι’ αυτό τον κατηγορώ, μου έκανε κακό προσωπικά», είπε ο Γκοβού για τον Ζεράρ Ουγιέ, ο οποίος δεν τον πήρε ποτέ σε κάποια ομάδα της Αγγλίας.

«Με την προσωπικότητα που έχει ως προπονητής, δεν θα μπορούσε να πάει σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν ξέρω αν εμπιστεύεται καν το τεχνικό επιτελείο που εκείνος επέλεξε», ανέφερε ο Σίντνεϊ Γκοβού για τον Κλοντ Πιελ, ενώ αργότερα αποκάλυψε πως στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας το 2008 εκείνος και οι συμπαίκτες του εφάρμοσαν ένα άλλο σύστημα από εκείνο που τους είχε υποδείξει ο Αλέν Περέν, για να καταλήξει: «Οι σχέσεις που είχα με τους προπονητές μου δεν ήταν πάντα οι καλύτερες. Τον μόνο για τον οποίο μετανιώνω (σ.σ. μάλλον θα τσακώθηκε) είναι ο Πολ Λε Γκουέν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

Με το μυαλό στην Μπέτις, ο… αλλιώτικος Παναθηναϊκός «κόλλησε» με τον Παναιτωλικό

Η γκολάρα του Γιόβιτς και τα υπόλοιπα highlights από την ισοπαλία του Ατρομήτου με την ΑΕΚ

Ένταση μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και Ατρομήτου στο Περιστέρι, παρενέβησαν και τα ΜΑΤ

Κετσετζόγλου: «Έχασε δύο βαθμούς τζάμπα η ΑΕΚ - Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έπρεπε να πάρει τη νίκη»

Τσακίρης: «Δύσκολα χωνεύεται αυτή η γκέλα - Αδικαιολόγητη συμπεριφορά στα δύο γκολ που δέχεται η ΑΕΚ»

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες - Χαίρεσαι να βλέπεις την ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Μας σταμάτησαν τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας - Δώσαμε φθηνά και ανόητα γκολ»

Stoiximan Super League: Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας

Φωτιά στη μάχη του τίτλου: Τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην κορυφή!