Το συγκλονιστικό φετινό πρωτάθλημα του Red Bull Cliff Diving World Series 2011 συνεχίζει ακάθεκτο το δρόμο του και η τέταρτη στάση, γίνεται στη Γαλλία!

Την προσεχή Κυριακή (18/6), οι αθλητές θα συναγωνιστούν στη La Rochellε, με τον Gary Hunt να «γκαζώνει» για ακόμη μια πρωτιά, έπειτα από αυτή στην Ελλάδα, την 22α Μαΐου, όπου κατέκτησε την κορυφή στη λίμνη της Βουλιαγμένης!

Το ρόστερ των αθλητών που θα λάβουν μέρος σε αυτό τον τέταρτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, θα έχει τρεις αλλαγές! Οι Kyle Mitrione (USA), Kris Kolanus (POL) και Blake Aldridge (GBR) προστέθηκαν στη λίστα, λόγω της απουσίας των Hassan Mouti, Orlando Duque και Steven LoBue, αφού οι τραυματισμοί που έχουν υποστεί και το πρώιμο στάδιο της αποθεραπείας τους, δεν τους επιτρέπουν να δώσουν το «παρών».

Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες έχουν ήδη ταξιδέψει στη Γαλλία, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στη La Rochelle, ενώ έχουν κάνει και τις πρώτες του προπονήσεις, θαυμάζοντας για μια ακόμη χρονιά τα γραφικά τοπία της πόλης. Το 2010, στο ίδιο σημείο, 50.000 κόσμος απήλαυσε το θέαμα που προσέφερε το Red Bull Cliff Diving και φέτος, ο τέταρτος αγώνας της σεζόν θα «κλέψει» για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις, σε μια από τις πιο αγαπημένες τοποθεσίες των αθλητών!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube