Ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Μίρκο Βούτσινιτς αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Αλεσάντρο Λούτσι.

Ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Ρόμα επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Γιουβέντους, υπογραμμίζοντας την επιθυμία τους πελάτη του να παραμείνει στη Ρόμα.

«Πήγα στην Αγγλία για να κάνω έναν απολογισμό της κατάστασης. Αλλά δεν μίλησα μόνο για τον Μίρκο, έχω τα δικαιώματα πολλών ποδοσφαιριστών. Το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για αυτόν δεν είναι τωρινό» απάντησε ο Ιταλός μάνατζερ στο “Sky Sports” όταν για επαφή με την Μπλάκμπερν, για να σχολιάσει σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον 27χρονο φορ:

«Είναι αλήθεια ότι είχα μια συνάντηση με τους διοικούντες τη Γιουβέντους, αλλά συζητήσαμε για πολλούς παίκτες. Ζήτησαν πληροφορίες για τον Βούτσινιτς, όμως το ίδιο έκαναν και για άλλους ποδοσφαιριστές».

Αναφερόμενος στις σχέσεις του Μαυροβούνιου στράικερ με τη Ρόμα, υποστήριξε: «Πρέπει πρώτα να καταλάβουμε αν η σχέση του με τη Ρόμα έχει πραγματικά τελειώσει. Ακόμα είμαστε στη φάση που μελετάμε την κατάσταση. Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος στην πρωτεύουσα, όπου έχει αγοράσει και σπίτι. Επιθυμία του είναι να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κάτι και όλα αλλάζουν».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube