Με κανένα ποσό δεν πωλείται ο Λούκα Μόντριτς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι. Η δήλωση αυτή έρχεται να κόψει το βήχα στους επίδοξους αγοραστές λίγο μετά τη συνέντευξη του παίκτη που δήλωνε ότι ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει και ζητούσε από τη διοίκηση να εξετάσει τις προτάσεις που θα έρθουν!

Η συνέντευξη του Μόντριτς άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την Τσέλσι να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση και τις Μαν Γιουνάιτεντ και Μαν Σίτι να ετοιμάζονται να ακολουθήσουν.

Ο Λίβι όμως για να προλάβει τις πολλές επίσημες απορρίψεις με ανακοίνωσή του έκανε το θέμα όσο πιο ξεκάθαρο μπορούσε:

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω, όπως έχω πολλάκις κάνει και στο παρελθόν, ότι κανείς από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας δεν είναι προς πώληση. Δημιουργούμε μία ομάδα που θα παίζει συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο και επομένως είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε τα ποιοτικά κομμάτια του ρόστερ μας.

Οπότε δεν σκοπεύουμε να πουλήσουμε τον Λούκα Μόντριτς στην Τσέλσι και σε καμία άλλη ομάδα για κανένα αντίτιμο. Το είπαμε και στην Τσέλσι αυτό γραπτώς όμως το αγνόησαν και δημοσιοποίησαν την πρότασή τους.
Για να ξεδιαλύνω οποιαδήποτε αμφιβολία θα το ξαναπώ άλλη μία φορά καθαρά: Δεν θα ξεκινήσουμε καν διαπραγματεύσεις με κανέναν απολύτως σύλλογο για την πώληση του Λούκα. Το θέμα θεωρείται λήξαν».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα