Υποτιμητική για την ιστορία της ΑΕΚ χαρακτήρισε την προσφορά που του έγινε για την πώληση του Γιώργου Γεωργιάδη ο Πέτρος Θεοδωρίδης μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα», ενώ ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έκανε λόγο για μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και μίλησε για κίνηση εντυπωσιασμού από την «Ένωση».

«Είμαστε σε μεγάλη απόσταση. Μας έγινε μια πρόταση που θεωρώ πως είναι υποτιμητική για το μέγεθος της ΑΕΚ και η οποία ασφαλώς δεν μας συγκίνησε. Το ζήτημα δεν είναι το κλίμα, αλλά αν θα κλείσει η συμφωνία. Η ΑΕΚ ήξερε πού ήρθε και με ποιον έχει να κάνει. Αν αυτή είναι η τελική της πρόταση, καλύτερα να χτυπήσει άλλη πόρτα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η πρόταση δεν έχει καν σχέση με αυτή του Δεκεμβρίου. Εγώ δεν έθεσα θέμα έμψυχων ανταλλαγμάτων. Αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Θα ερμήνευα την κίνηση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη με αυτά τα λεφτά σαν ένα είδος εντυπωσιασμού. Σαν ένα επικοινωνιακό τρικ που ενδεχομένως να σχετίζεται και με το κίνημα των Supporters».

Όσο για το αν δίνει πιθανότητες να βρεθεί η χρυσή τομή, είπε: «Θα γίνει μία νέα επαφή. Αν εξακολουθήσει να είναι η ίδια πρόταση, δεν θα πουλήσω. Θα κρατήσω τον Γεωργιάδη για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την άνοδο και μετά ας φύγει ελεύθερος. Θεωρώ ότι ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ακούσει το όνομα της πρότασης, θα αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι σαν να μην τον υπολογίζουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της ΑΕΚ ήταν κοντά στις 300.000 ευρώ με 1-2 δανεικούς παίκτες, πληρωμένους από την «Ένωση». Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα επαφή ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν την αισιοδοξία πως αν ανέβουν στις 400.000 ευρώ, ενδεχομένως και δίνοντας ένα ποσοστό μεταπώλησης στους Σερραίους, θα πάρουν τον παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Πέθανε ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π Δημήτρης Γούναρης

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα εισιτήρια στη Λιβαδειά

Μάριους: «Ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίζει στον Ολυμπιακό - Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Μπλόκο από τον Βρούτση για τη μετακίνηση φίλων του Ηρακλή στο «Κλ. Βικελίδης»

TAGS: A.E.K.