Την άποψή του ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε ο Ράντομιρ Άντιτς.

Ο 63χρονος προπονητής ανέλυσε τα στοιχεία του συμπατριώτη του, εξήγησε γιατί δεν έκανε το «άλμα» σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ του έστειλε και τις ευχές του για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητης”, ο Σέρβος τεχνικός για:

Τον Φέισα:
«Ο Λιούμπο είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλών δυνατοτήτων ο οποίος θα είχε ήδη πάρει μεταγραφή σε ομάδα από τοπ πρωτάθλημα της Ευρώπης αν δεν είχε τον τραυματισμό του. Τον παρακολουθώ στενά από τα πρώτα του βήματα και είμαι σίγουρος ότι εφόσον είναι υγιής και ξαναβρεί τον εαυτό του, θα προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό».

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά:
«Είναι ένας σύγχρονος πολυμέσος. Χαρίζει μεγάλη ισορροπία στη μεσαία γραμμή και διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά. Καλύπτει πολλούς χώρους, συμμετέχει συνεχώς στο παιχνίδι, έχει τη γρήγορη και σωστή πάσα και προσφέρει πολλές βοήθειες όταν η ομάδα αμύνεται. Προσωπικά θεωρώ ότι αν καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω του τραυματισμού και επανέλθει 100% δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Είναι δυνατό παιδί και παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρώ ότι είναι πολύ ώριμος. Να περιμένετε έναν δυναμικό μέσο με πολύ καλή τεχνική, που μαρκάρει, πιέζει ψηλά, τρέχει και μοιράζει μπάλες».

Την ευχή του στον 23χρονο χαφ:
«Του εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα στα επίπεδα που ήταν πριν την ατυχία του και να ακολουθήσει και αυτός τα βήματα των Σέρβων που παίζουν με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα. Να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει τίτλους και να έχει μία πολύ καλή παρουσία στο Champions League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Ο Μπρινιόλι αντέδρασε σε οπαδό που ευχήθηκε να πεθάνει το παιδί του!