«I Dreamed a Dream» είναι ο τίτλος του μιούζικαλ που θα αναφέρεται στη ζωή της Σούζαν Μπόιλ, το οποίο θα ανέβει στις 23 Μαρτίου 2012 στο Βασιλικό Θέατρο του Newscastle και θα περιοδεύσει σε όλον τον κόσμο.

Η σκωτσέζα τραγουδίστρια που έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα όταν συμμετείχε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού το 2009 θα δει τη ζωή της να γίνεται μιούζικαλ. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η ζωή μου θα παρουσιαστεί στη σκηνή, αλλά πολλά συνέβησαν αυτά τα δύο χρόνια», δήλωσε η 47χρονη τραγουδίστρια.

Το ρόλο της Μπόιλ θα ενσαρκώσει η βρετανή ηθοποιός Ιλέιν Σμιθ. «Εχει όλα τα στοιχεία ενός παραμυθιού, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία», δήλωσε ο παραγωγός του μιούζικαλ Μάικλ Χάρισον.

Ο τίτλος της παράστασης είναι και το ομώνυμο τραγούδι που ερμήνευσε η Σούζαν στο τηλεοπτικό σόου «Britain's Got Talent». Μια ερμηνεία που είχε μέχρι σήμερα περισσότερα από 300 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλίας Βρεττός: Camping στον Όλυμπο με την 6 μηνών έγκυο Αναστασία Δεληγιάννη

Τι σχέση μπορεί να έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το «αγγελάκι» Barbara Palvin;

Μαρίνα Βερνίκου: Στην κορυφή ενεργού ηφαιστείου με τη λάβα να εκτοξεύεται πίσω της

Παπαγεωργίου: Το σούπερ σέξι διάφανο φόρεμα στο πάρτι της Victoria’s Secret και τα εμπόδια της ζωής της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το κορίτσι που αγαπάει είναι μεγάλη γαϊδούρα (κυριολεκτικά)

Jean-Claude Van Damme: Όταν είσαι ο Van Damme, δεν φυσάς τα κεράκια σου. Τα εξουδετερώνεις!

Χάλι Μπέρι: Ξανά στο δικαστήριο για την επιμέλεια του γιου της – Αρνείται τις καταγγελίες κακοποίησης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Ατζαράκης τον μιμείται στις πιο ακατάλληλες στιγμές της ιστορίας και εμείς... λιώσαμε!

Η ανάδρομη Αφροδίτη βάζει επιτέλους τέλος σε ένα καταστροφικό μοτίβο για 6 ζώδια

Ηρώ Πεκτέση: Το εντυπωσιακό baby shower στο Ψυχικό, η στολισμένη κοιλίτσα και τα γράμματα στο αγέννητο μωρό της