«I Dreamed a Dream» είναι ο τίτλος του μιούζικαλ που θα αναφέρεται στη ζωή της Σούζαν Μπόιλ, το οποίο θα ανέβει στις 23 Μαρτίου 2012 στο Βασιλικό Θέατρο του Newscastle και θα περιοδεύσει σε όλον τον κόσμο.

Η σκωτσέζα τραγουδίστρια που έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα όταν συμμετείχε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού το 2009 θα δει τη ζωή της να γίνεται μιούζικαλ. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η ζωή μου θα παρουσιαστεί στη σκηνή, αλλά πολλά συνέβησαν αυτά τα δύο χρόνια», δήλωσε η 47χρονη τραγουδίστρια.

Το ρόλο της Μπόιλ θα ενσαρκώσει η βρετανή ηθοποιός Ιλέιν Σμιθ. «Εχει όλα τα στοιχεία ενός παραμυθιού, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία», δήλωσε ο παραγωγός του μιούζικαλ Μάικλ Χάρισον.

Ο τίτλος της παράστασης είναι και το ομώνυμο τραγούδι που ερμήνευσε η Σούζαν στο τηλεοπτικό σόου «Britain's Got Talent». Μια ερμηνεία που είχε μέχρι σήμερα περισσότερα από 300 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίθεση μίσους που δέχτηκε στα social μετά τα όσα είπε για το Pride

Βίκυ Κάβουρα: Η επική αντίδρασή της στην ερώτηση «πόσα χρόνια θα άντεχες σε μία σχέση χωρίς σεξ;»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αληθινός survivor, δεν τον σκιάζει καμιά κακοκαιρία όταν κάνει δουλειά

Δανάη Μπάρκα- Φάνης Μπότσης: Γλέντι κάτω από τ' αστέρια, ακορντεόν και... οικογενειακή χωρωδία

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Από ποιο μέλος της οικογένειάς του πήρε... έγκριση η Έλενα Τσαγκρινού;

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει την κόρη του και γιατί κρατά μυστικό το όνομά της

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δεν πίστευε τα αυτιά της όταν ο μάστορας της είπε πως δεν πειράζει που περιμένει κοριτσάκι

Κώστας Σόμμερ: Πέτυχε τη γυναίκα του στο beauty routine της και με μάσκα και την έδωσε στεγνά

Ελεονώρα Μελέτη: Την έπιασε... αναγούλα με το νέο trend που έχει κατακλύσει τα social media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όταν ο Πάρης ανέλαβε να βαφτίσει τα ψαράκια τους, κανείς δεν ήταν έτοιμος για το αποτέλεσμα