Κάλεσμα για άμεση συστράτευση και κοινή δράση για τη μπασκετική ΑΕΚ απηύθυνε ο Κυριάκος Χήνας. Το ιδρυτικό στέλεχος της «Ένωσης 1924» έκανε λόγο για παρασκήνιο που χειραγωγεί το μπάσκετ με αφορμή την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που «ρίχνει» την ομάδα στην Α2, δίχως να παραγνωρίζει τα «αυτοκτονικά λάθη» που έγιναν από το σύλλογο. Παράλληλα προτείνει τη σύσταση μίας επιτροπής που θα αναλάβει δράση για την επόμενη μέρα στην ομάδα δίνοντας το σύνθημα «να μετατρέψουμε την ντροπή σε αφετηρία».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Χήνα:

«Η δικαστική ακύρωση της παρουσίας της ΑΕΚ στην Α1 είναι ταυτόχρονα η ηθική επικύρωση της παρουσίας μιας μερίδας παρασκηνίου, η οποία θέλει να χειραγωγεί το μπάσκετ. Αυτό ασφαλώς δεν αθωώνει τα δικά μας αυτοκτονικά λάθη, που εκδηλώθηκαν είτε με ένα μοντέλο διοίκησης γεμάτο με εμμονές είτε με την αδικαιολόγητη αβουλία-απραξία του λαού της ΑΕΚ.

Τώρα ας αποφύγουμε τις διχαστικές αδελφοκτονίες. Δεν έχουμε καν το χρόνο να περιμένουμε την έκβαση των εκλογών στην Ερασιτεχνική. Αύριο κιόλας ,με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, πρέπει να συσταθεί έκτακτη 21μελής Επιτροπή για την επόμενη μέρα. Αυτή πρέπει να συναντηθεί με όσους νομίζει και στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ή σε έκτακτη Γ.Σ. να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για να υπερβούμε την πρωτοφανή δοκιμασία. Προτείνω να στελεχωθεί η Επιτροπή από τους Άγγελο Αρτελάρη, Στέλιο Βασιλειάδη, Βασίλη Βάσσιο, Νάσο Γαλακτερό, Νίκο Γεωργαντζόγλου, Βαγγέλη Δερμανούτσο, Βαγγέλη Ζιάγκο, Μπάμπη Καραμανλή, Δημήτρη Καρβέλα, Βασίλη Κικίλια, Λία Μάντη, Χαρίδημο Μανουσάκη, Δημήτρη Μαρίνο, Μάκη Νικολαΐδη, Γιώργο Νικολάου, Δήμο Ντικούδη, Σπύρο Παπαϊωάννου, Γιώργο Σουλτάνογλου, Μιχάλη Σταθόπουλο, Γιώργο Τρόντζο και Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Με την τεράστια δυναμική του μεγέθους της ΑΕΚ είμαστε αποφασισμένοι να μετατρέψουμε την ντροπή σε αφετηρία για μια νέα θριαμβευτική Λωζάνη, για μια νέα Μπαρτσελόνα. Θα μοιραστούμε σύντομα όλοι μαζί το μεγάλο πλούτο της ύπαρξής της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανικός για Γκάλη στο Αλεξάνδρειο και συγκινητική συνάντηση με Χριστοδούλου: «Από εμάς ξεκίνησε το μπάσκετ»

«Ρε Γιάννη, ρε Γιάννη, ρε Γιάννη, άντε τελείωνε με το NBA φτάνει»: Επικό σύνθημα των οπαδών του Άρη για Αντετοκούνμπο!

Ο εκτελεστής Ρογκαβόπουλος και η επιστροφή Σαμοντούροφ: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μυκόνου

Αταμάν: «Αρκετά χαλαρό το παιχνίδι με τη Μύκονο, δεν ήταν... ούτε προπόνηση» - Τι είπε για Βαλένθια

Καθάρισε τη Μύκονο Betsson, μοίρασε τον χρόνο και στρέφεται στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Χαμός στο Αλεξάνδρειο και απίθανη αποθέωση σε Σιάο και οικογένεια Αντετοκούνμπο!

Τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος επειδή πάτησε το πόδι διαιτητή ο Άπλμπι

Καταχειροκροτούμενος στον αγωνιστικό χώρο ο Σορτς για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μύκονο

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ για Ολυμπιακό: Υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός ο Νάναλι

Χωρίς Χολ και Νιλικίνα, αλλά με επιστροφή Τζόουνς ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

TAGS: A.E.K.