Ο πορτογαλικός και ο αγγλικός Τύπος οργιάζει πως ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι, ωστόσο η Πόρτο ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Ο πορτογαλικός σύλλογος ξεκαθαρίζει πως καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει μέχρι τώρα πρόθεση για να καταβάλει τη ρήτρα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την αποδέσμευση του 33χρονου προπονητή.

«Η Πόρτο ενημερώνει πως ο προπονητής Αντρέ Βίλας-Μπόας και πολλοί παίκτες της ομάδας έχουν ρήτρες στα συμβόλαιό τους. Μέχρι στιγμής ο σύλλογος δεν έχει καμία ενημέρωση πως κάποια ομάδα θα καταβάλει τη συγκεκριμένη ρήτρα», αναφέρει η ανακοίνωση των «δράκων».

Η διοίκηση της Τσέλσι αποφεύγει να σχολιάσει τη φημολογία πως ο Πορτογάλος προπονητής θα είναι ο διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα