Παίκτης της Γουλβς για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Τζέιμι Ο'Χάρα αφού η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε δανεικός από την Τότεναμ τη σεζόν που μόλις τελείωσε, ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, θα βάλει στα ταμεία της περίπου 5 εκατ. λίρες.

Ο Ο'Χάρα ανήκε στην Τότεναμ από την ηλικία των 19 ετών όμως δεν κατάφερε να φτιάξει την καριέρα του στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Αγωνίστηκε δανεικός στην Τσέστερφιλντ, την Πόρτσμουθ και τη Γουλβς με την τελευταία να μένει ικανοποιημένη από τις 14 συμμετοχές και τρία τέρματά του φέτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος αριστεροπόδαρος μέσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ πριν τον "κλέψει" η Τότεναμ το 2003.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα