Όλα τα εχέγγυα προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστος προσφέρει στον Άλεξ ΜακΛις η διοίκηση της Άστον Βίλα.

Αφού τον κατέστησε απόλυτο αφεντικό, εκείνος φρόντισε από την αρχή να δείξει τη δύναμή του στα αποδυτήρια και όχι μόνο -διώχνοντας δυο μέλη του σταφ των «villagers».

Ο λόγος για τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Λιλ Φουτσίλο και τον Ρομπέρ Ντουβέρν, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με θέματα που αφορούν στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Την πόρτα της εξόδου θα δει κατά πάσα πιθανότητα και ο Γκάρι Μακάλιστερ, καθώς ο 52χρονος τεχνικός θέλει δικής του επιλογής «δεξί χέρι» στον πάγκο της Βίλα.

Όπως γράφει η “Daily Mail”, ένα από τα κομμάτια που λείπουν για να συμπληρωθεί το παζλ του προπονητικού τιμ εν όψει της ερχόμενης περιόδου -θα προστεθεί από τον Πολ Μοντγκόμερι. Ο ΜακΛις φέρεται να έχει εισηγηθεί την πρόσληψη του πρώην συνεργάτη του στην Μπέρμιγχαμ στο τμήμα σκάουτινγκ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα