Η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και άλλων εννέα ατόμων με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι γεγονός.

Ενδέχεται όμως να βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου και σύντομα να έρθουν νέες αποκαλύψεις για πολύ μεγάλους «παίκτες» του αθλήματος στη χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει θέμα ακόμα και με στημένο ντέρμπι.

Σύμφωνα με το «vima.gr» εμπλοκή στην υπόθεση έχουν πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας».

Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα.

Τις επόμενες ώρες όμως, είναι πιθανό οι Αρχές αξιολογώντας αυτά τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις και τα ονόματα αυτά να βγουν στην επιφάνεια… Τότε θα φανεί και το πραγματικό βάθος αυτής της υπόθεσης που ίσως αποτελέσει το μεγαλύτερο στοίχημα και ταυτόχρονα ευκαιρία για κάθαρση του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε εδώ πώς φτάσαμε στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και άλλων οχτώ ατόμων


και το δελτίου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας που κάνει λόγο για άλλους εβδομήντα που δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης προϋποθέσεων αυτόφωρης διαδικασίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη

Άκυρο της αστυνομίας για οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο

Φέιο: «Να δημιουργήσουμε έναν Αστέρα που θα εμπνέει σαν τον Κολοκοτρώνη»

Οι τιμωρημένοι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Γιαννιώτας: «Ντραπήκαμε από όσα μας είπαν οι οπαδοί. Πήραμε όλοι το μήνυμα»

Τσoρμπατζόγλου: «Οι εύκολες και οι... δύσκολες αποφάσεις που έχει να πάρει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Λίσι»

Κετσετζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα με Λεβαδειακό - Φαβορί ο Κουτέσα αν γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα»