Οριστικά αρνητική ήταν η απάντηση της Άρσεναλ στην προσφορά της Μπαρτσελόνα ύψους 30 εκ ευρώ συν κάποια επιπλέον μπόνους για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας. Ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα» βρέθηκε στο Λονδίνο για να καταθέσει την τελική πρόταση που δεν βρήκε όμως και πάλι ανταπόκριση από τους «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του αρχηγού της μόνο με ένα ποσό της τάξεως των 45 εκ ευρώ με την απόσταση των δύο ομάδων να δείχνει προς στιγμή αγεφύρωτη αφού ακόμη και με τα μπόνους η προσφορά των πρωταθλητών Ευρώπης δεν ξεπερνά τα 35 εκ ευρώ.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ δήλωσε άλλωστε πρόσφατα ότι η φετινή πρόταση θα ήταν μικρότερη από την περσινή που πλησίασε τα 40 εκ ευρώ, αφού πιστεύουν ότι η μέτρια χρονιά του ποδοσφαιριστή και οι συχνοί του τραυματισμοί, έχουν ρίξει την αξία του στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο μόνος που δείχνει ευχαριστημένος από όλα αυτά είναι ο Αρσέν Βενγκέρ που κρατάει τον παίκτη στην Άρσεναλ χωρίς να τον δυσαρεστήσει κιόλας, αφού το βάρος στην μη πραγματοποίηση του ντιλ πέφτει στην Μπαρτσελόνα, που δεν ανεβάζει την προσφορά της.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του

Ανακούφιση στη Λίβερπουλ με Σομποζλάι, ελπίδες να προλάβει και το παιχνίδι με την Τότεναμ