Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του, αποκάλυψε ο Εμίλιο Ισαγκίρε της Σέλτικ, μιλώντας στον Τύπο της Ονδούρας.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε ό,τι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε συναντηθεί με τη διοίκηση των «καθολικών» τον Ιανουάριο, όμως η ομάδα του αρνήθηκε, τότε, να τον παραχωρήσει.

«Ξέρω ό,τι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σέλτικ θα έχουν μία συνάντηση τον Ιούλιο και τότε θα μάθω αν θα μείνω ή θα φύγω», είπε ο Ισαγκίρε στον Τύπο της Ονδούρας και πρόσθεσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω κατά 100% ό,τι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφερόταν για μένα από τον Ιανουάριο και ο Σερ Άλεξ ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές με τη διοίκηση της Σέλτικ».

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστερού μπακ από την Ονδούρα ξεκίνησε όταν ήταν στον «αέρα» η ανανέωση του Πατρίς Εβρά: «Μου φαίνεται ήταν η εποχή που δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με την ανανέωση συμβολαίου του Πατρίς Εβρά. Απ’ όσα γνωρίζω, η Σέλτικ αρνήθηκε να με πουλήσει, ώστε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα έλεγε ποτέ σε μία πρόταση από τους «κόκκινους διαβόλους»: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις, αλλά περιμένω να παραμείνω σιωπηλός, όπως έκανα τότε που υπέγραψα στη Σέλτικ. Αυτή είναι δουλειά του μάνατζέρ μου. Πάντως, είναι μία προοπτική την οποία καλωσορίζω και αν προχωρήσει, θα ευχαριστήσω τον Θεό και θα προσπαθήσω να “αρπάξω” αυτή την ευκαιρία».

Στο μεταξύ, ο προπονητής των «καθολικών», Νιλ Λένον αρνείται ό,τι έγιναν προτάσεις τόσο για τον Εμίλιο Ισαγκίρε , όσο και για τον Μπεράμ Καγιάλ.

Παναγιώτης Κεφαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Σίτι διέλυσε με 5άρα τη Νόριτς και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον… Κωστούλα

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!