Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21, η Λευκορωσία, η οποία νίκησε με σκορ 1-0 την Τσεχία στο μικρό τελικό της διοργάνωσης και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Για την ομάδα του Κοντραντίεφ αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσει το σοκ του ημιτελικού, (όταν ισοφαρίστηκε στο 89ο λεπτό και τελικά στην παράταση έμεινε εκτός τελικού από τους Ισπανούς), καθώς εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου για πρώτη φορά.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο 45λεπτο οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Λούκας Βάχα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε νωρίς το δρόμο για τα αποδυτήρια. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Λευκορώσοι, εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή αύξησαν την πίεση τους και τελικά δικαιώθηκαν.

Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, ο Φιλιπένκο σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0, καθώς στα λίγα λεπτά που απέμεναν οι Τσέχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσεχία: Βάτσλικ, Σούχι, Μάζουχ, Λέτσιακς, Τσέλουστκα, Βάχα, Ντότσκαλ, Τζέκοφ, Χλούσεκ, Χοράβα, Χράμοστα

Λευκορωσία: Γκούτορ, Φιλιπένκο, Πολίτεβιτς, Βερετίλο, Σιβάκοφ, Νέκχιατσικ, Ντραγκούν, Βαράνκοφ, Περεπέτσκο, Σκάβις, Ματβείτσικ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποστέκογλου σε δημοσιογράφο που άσκησε κριτική στον Κριστιάνο: «Να είσαι προσεκτικός, μάλλον είδες άλλο ματς»

Η Ρίβερ επιβεβαίωσε την ημερομηνία της τελευταίας εμφάνισης του Μέσι με την εθνική Αργεντινής

Ουμτιτί για Εμπαπέ: «Δεν μπορείς να λες ότι αξίζεις τη Χρυσή Μπάλα, δεν το έκανε ούτε ο Μέσι»!

Το πραγματικό Last Dance του Μέσι: Στην αποστολή της Αργεντινής για μια τελευταία φορά!

Ξέφυγε ο Ρονάλντο και έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο στην βαριά ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Αΐν του Γιακουμάκη!

Υποστολή σημαίας στην Κολομβία: Αποσύρθηκε από τους «καφετέρος» ο Χάμες Ροντρίγκες!

Οι έδρες των τελικών στις διοργανώσεις της UEFA το 2028 και 2029

Λαβέτσι: «Όταν αποσύρθηκα έπεσα σε κατάθλιψη-Με βοήθησαν η γέννηση του γιου μου και ο Μέσι»

Ο Παυλίδης πρώτος σκόρερ στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Ο Τζίμι Μπάτλερ επισκέφτηκε την προπόνηση της Σάντος, μίλησε με Ροντινέι και έπαιξε πινγκ-πονγκ με Νεϊμάρ