Αυτό, μάλιστα!

Όσοι αμφέβαλλαν για τη νέα δουλειά της Marvel, μάλλον θα αναθεωρήσουν.

Το δεύτερο trailer της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του «Πρώτου Εκδικητή», Κάπτεν Αμέρικα, είναι… χορταστικό και δείχνει ότι η παραγωγή διαθέτει όλα όσα περιμένει κανείς από ένα εμβληματικό κόμικ.

Ο Έβανς-Στιβ Ρότζερς εκτοξεύει την ασπίδα του (σήμα κατατεθέν του διάσημου υπερήρωα), δίνοντας άλλη έννοια στο αρχαιοελληνικό «ρίψασπις», o Τόμι Λι Τζόουνς είναι ο ιδανικός συνταγματάρχης Φίλιπς και η νέα ταινία του Τζο Τζόνστον… έρχεται -στις 22/7!

Δείτε το trailer στο sport-fm.gr και δυναμώστε τα ηχεία σας από το 1’ και μετά, αφού ακούγεται το τραγούδι Forty Six & 2 των Tool, από το δίσκο Αenima!



Αμερικανιά φουλ… το ξεκαθαρίζουμε-παραδεχόμαστε.

Ωστόσο, κάτι τα σκηνικά και η -αγαπημένη του Χόλιγουντ- δεκαετία του '40 (εποχή Β' Παγκοσμίου Πολέμου), αλλά και το γεγονός ότι ο Κάπτεν δεν… ίπταται και δεν είναι τόσο «μεταλλαγμένος», όσο οι υπόλοιποι ήρωες της Marvel, μας «ψήνουν».

Όπως προείπαμε, ο Τζόνστον (Τζουράσικ Παρκ 3, Χιντάλγκο, Τhe Rocketeer και Wolfman) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, και μάλιστα, όπως δήλωσε πριν λίγο καιρό, η νέα του ταινία μοιάζει στο στιλ και έχει το ρυθμό του Ιντιάνα Τζόουνς

Ο Κρις Έβανς, ο Τζόνι των Fantastic Four, πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος τον Κάπτεν Αμέρικα, ενώ ο Χιούγκο Γουίβινγκ είναι ο εχθρός του, Red Skull.

H ταινία τοποθετείται χρονικά την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο Στιβ Ρότζερς δέχεται να συμμετάσχει σε ένα πιλοτικό, πειραματικό πρόγραμμα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, που με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ιατρικής έχει στόχο τη δημιουργία ενός Υπερ-Στρατιώτη, γνωστού ως Κάπτεν Αμέρικα.

Ο Κάπτεν Αμέρικα θα συνεργαστεί με τον Μπάκι Μπαρνς και την Πέγκι Κάρτερ για να αντιμετωπίσουν τη διαβολική οργάνωση HYDRA, της οποίας ηγείται ο Red Skull.

Επίσης, στην ταινία συμμετέχουν οι Τόμι Λι Τζόουνς, Χέιλι Άτγουελ, Στάνλει Τούτσι, Ντόμινικ Κούπερ, Σεμπάστιαν Σαντ και Τόμπι Τζόουνς.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube