Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μποταφόγκο σε 35 ματς πέτυχε ο Μαρσέλο Μάτος στη νίκη με 2-1 επί της Γκρέμιο. Και φαίνεται πως θα είναι και το τελευταίο, αφού δέχτηκε κίτρινη κάρτα και είναι τιμωρημένος για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τη Σάο Πάουλο, ενώ στο τέλος του Ιουνίου λήγει ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκό και οφείλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.
«Τα πράγματα είναι σαφή. Ανήκει στον Παναθηναϊκό, οπότε πρέπει να σκεφτούμε την πιθανότητα να τον χάσουμε», δήλωσε ο προπονητής της Μποταφόγκο, Κάιο Ζούνιορ.
«Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά περίπλοκη. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Εμείς τον θέλουμε κι εκείνος θέλει να μείνει», είπε με τη σειρά του αθλητικός διευθυντής, Άντερσον Μπάρος.
Δείτε το γκολ του Μαρσέλο Μάτος: